Yhteystiedot
finnishpair
Yhteystiedot
Lähetä meille viesti
Etusivu

Osoite: Kiitotie 140, 46810 Ummeljoki
Puh. +358 45 233 1289, +358 40 508 1653
Sähköposti: finnishpair@finnishpair.fi

Projektiryhmän yhteystiedot

Joel Naukkarinen
Kilpasoutaja

+358 45 2331289
joel.naukkarinen@finnishpair.fi

Ensimmäiset kaksikkokautemme puuveneissä 2011 ja olympialuokissa 2012 osoittivat, että pohjia ja sitoutumista tekemiseen riittää. 2013 kevättalvella leireillessä päädyimmekin aloittamaan kaikkein korkeimmalle tähtäävän projektin ja olimme valmiita sen edellyttämiin uhrauksiin. Tiedostimme, että pitkästä – jopa reilun vuosikymmenen mittaisesta hankkeesta olisi kysymys. Tuossa ajassa ehtisi tehdä paljon ja lähdimmekin alusta alkaen rakentamaan ihanteellisia puitteita työmme toteuttamiseksi.

Kävimme kokoamaan ympärillemme tukiverkostoa ja urheilukoulun jälkeen järjestimme opiskelumme etenemään täysin urheilun ehdoilla. Ottamalla sosiaalisen median kanavat käyttöön, projektin brändäämisen ja muun näkyvyyden kautta olemme projektiryhmämme avustuksella saaneet yhteistyökumppaneita, jotka ovat etenemisen tähän asti mahdollistaneet. Suomessa näin pienen yksilölajin edustajina olemme päässeet ’’omavaraisesti’’ jo varsin pitkälle. Rohkeat ja toisinaan jopa innovatiiviset ideat ovat vieneet hommaa eteenpäin ja kilpaurheilun nykyajalle. Näitä ’’Pojathan on taas keksiny’’-ideoita tulee jatkossakin ;)

Lääketieteen opiskelu, syvällinen perehtyminen urheiluravitsemukseen ja –fysiologiaan sekä palautumisen edistämiseen ovat myös olleet nopean kehittymisen kannalta avainasemassa ja osoittavat kokonaisvaltaista suhtautumista urheiluun. Kaikkea ei pidä jättää valmentajan vastuulle – myös urheilijan pitää tietää, mitä tekee. 

Antti Kilpeläinen
Kilpasoutaja
+358 40 5081653
antti.kilpelainen@finnishpair.fi

Sanotaan, että jokainen ihminen on hyvä jossain. Minun kohdallani se vain sattui olemaan SOUTU. Kun ensimmäisen kerran äitini vei minut soutamaan puuvenettä, se vain lähti kulkemaan. Onnekseni törmäsin pian saman henkiseen kaveriin nimeltä Joel. Hän vaikutti vastustajalta, joka ei antaisi tuumaakaan periksi. Hetken kisattuamme vastakkain tajusimme, että jos nämä voimat yhdistettäisiin, voitaisiin saada aikaiseksi jotakin suurta. Ja niinhän me voitimmekin heti seuraavana vuonna puuveineissä käytännössä kaiken mahdollisen.

Sekö se ”jokin suuri” sitten oli? Pitääkö ura lopettaa huipulla? Kauaa ei tarvinnut menestystä ihmetellä, vaan meille tarjottiin mahdollisuus kokeilla olympialuokan soutua. Pikkuhiljaa alkoikin hahmottua mitä se ”jokin suuri” soudussa  todella olisi.  Olympiavoitto tietenkin.  Jo ajatus päästä soutamaan suuren yleisön edessä olympiavesillä riittää motivaatioksi harjoitella kuin hullu ja tuhlaamaan kaiken ajan yhteen asiaan. Tälläistä taivalta ei kukaan yksin pysty kulkemaan, joten aloimme perustamaan ympärillemme vahvaa ja positiivista ryhmää, jolla on yhteinen päämäärä.

Projektin matka on vielä pitkä ja paljon on vielä tehtävää monella saralla. Tähtäin on tiedossa ja työvälineet alkavat olemaan käsissä. Ilman oikeanlaista valmentajaa ja tukijoukkoja näitä työvälineitä olisi mahdoton saada, jolloinka tähtäinkin olisi vain silkka pienen pojan unelma.

Jani Heino
Valmentaja
+358 40 9696317
jani.heino@melontajasoutuliitto.fi

 
”Sitoutuneisuus, päämäärätietoisuus, periksiantamattomuus ja sanoisin jopa pienoinen ’hulluus’!”
 

Noin kaksi vuotta sitten palasin Suomeen Australiassa viettämäni kuuden vuoden jälkeen, tai itse asiassa palasin suoraan Saksaan maajoukkueleirille, missä sain ensimmäiset kontaktit näihin kahteen herraan. Muistan kuin eilisen päivän meidän ensimmäisen yhteisen valmennuskerran. Se into ja halu oppia oli aivan käsittämätöntä, ja se on sitä edelleenkin.  Olemme edenneet kohti tavoitetta päämäärätietoisesti sitoutuen kulkemaan valitsemaamme tietä. Huipulle on monta tietä, mutta sitoutuneisuus siihen omaan tiehen on näitä kaikkia teitä yhdistävä tekijä. Matkalla huipulle tulee aina vastoinkäymisiä, mutta pienistä mutkista huolimatta pojat ovat sitoutuneet uskomattomalla tavalla omaan projektiinsa, mieletön kehitys hyvin lyhyessä ajassa puhukoon puolestaan...

Kokonaisuuden hallinta:  valmennus, ravitsemus, lepo, uni jne. ovat poikien kohdalla paremmin hallinnassa kuin kenelläkään aikaisemmin valmentamallani urheiljalla. Ainoastaan kokonaisuuden erinomaisella hallinnalla on mahdollista saavuttaa maksimaalinen kehitys. Fyysiset ominaisuudet ovat jo nyt erinomaisella tasolla, tekninen osaaminen tulee aina hiukan viiveellä, varsinkin kun pojilla on vasta niin vähän soutuvuosia takana. Poikien pitkäjänteisyys ja periksiantamattomuus korostuu tässäkin kohtaa, vaikka veneen vauhti ei vielä ole aivan samaa luokkaa kuin fyysiset ominaisuudet niin sitoutuneisuus tavoitteiden saavuttamiseen edesauttaa myös veneen vauhdin parantumista.

Valmentajan näkökulmasta sanoisin, että olemme aikataulussa matkalla kohti tavoitetta. Huipulle ei ole oikotietä, matka huipulle kestää useamman vuoden. Olen joskus sanonut, että mitä kauemmin matka huipulle kestää, sen kauemmin siellä pysytään, joten pysykää matkassa.

 

Pekka Teittinen
Projektipäällikkö
+358 50 299998
pekka.teittinen@lieto.fi

Antin ja Joelin kunnianhimoinen, määrätietoinen ja tulevaisuuteen tähtäävä finnishpair-projekti etenee hyvässä vauhdissa. Miesten kaikessa tekemisessä näkyy halu menestyä tulevissa soudun arvokisoissa. Huippu-urheilun vaatimaa pohjatyötä miehet ovat tehneet jo useita vuosia, joten tulosta alkaa näkymään seuraavien vuosien aikana. 

Elisa Kitunen
Tiedottaja
+358 45 886029
elisa.kitunen@finnishpair.fi

Joelin ja Antin kanssa kilpailleena tiedän, että sillä motivaatiolla ja päättäväisyydellä, mitä heillä on, tehdään suuria tekoja. Haluan tämän hienon joukon kanssa tukea heidän ja koko Suomen unelmaa: soudun olympiavoittoa. Toimin linkkinä soutajien sekä median ja yhteistyökumppaneiden välillä ja pidän huolen siitä, että projekti saa ansaitsemaansa näkyvyyttä.

Jaakko Hasu
Markkinointi
+358  41 5483828
jaakko.hasu@gmail.com

Aimo Järvinen
Varainhankinta
+358 40 5837080
aimo.jarvinen@rakennuspalvelu.inet.fi
Eläkkeelleyrittävä yrittäjä

Neljän K:n projektimme, Kokka Kohisten Kohti Kultaa, on Antin ja Joelin
sekä mukana olevien kunnianhimoinen projekti. Projekti edellyttää varsinkin Antilta ja Joelilta pitkäjännitteisyyttä, määrätietoisuutta sekä kriittistä analyysiä omiin tekemisiin. Nämä ominaisuudet heillä jo onkin. Meidän projektissa mukana olevien tulee tarjota oma osaamisemme projektin käyttöön ja hankkia sitä myös muualta, jos omat  "eväät" asiaan ei riitä. Yhteistyö on voimaa!

Veikko Niemi
Varainhankinta, www-sivut
+358 400 552044
veikko.niemi@finnishpair.fi

On kunnia olla mukana finnishpairin tukiryhmässä ja seurata määrätietoista pitkän aikavälin projektin etenemistä välillä läheltä ja välillä kaukaa netin välityksellä. Yksi kaksikon vahvuuksia on hurtti huumori ja positiivisuus, heikoistakin tuloksista löytyy aina jotain hyvää. Pääroolinani on varainhankinta, mutta olen mukana kaikessa missä pystyn ja osaan auttaa. 

Tunnen julkista sektoria ja muita Kouvolan seudun toimijoita, joita haen mukaan tukemaan kaksikon matkaa kohti Rion olympialaisia. Urheiluakatemiatoiminnassa mukana olevana on
hienoa  nähdä, että Antti ja Joel hoitavat myös opiskelunsa esimerkillisesti. 

On ollut mukava olla mukana yhteisillä kisamatkoilla huoltomiehenä ja kuskina, kivoja muistoja jäi viimeksi Tallinnan Alfarace 2015 –ergokisoista, kun kaksikko näytti mallia naapurimaan soutajille. Tukiryhmä saa näistä finnishpair.fi -sivuista hyvän  median kertoa lisää tästä huippuhienosta kaksikosta.

Ali Kela
Varainhankinta
+358 40 5588048
ali.kela@proconoy.fi

Timo Virta
Varainhankinta
+358 50 4582384
timo.virta@nesteoil.com

Jukka Naukkarinen
Varainhankinta
+358 400 976347 

 

Joelin isänä ja sähköalan yksityisyrittäjänä tehtäväni on lähinnä paikallisten piensponsoreiden hankinta. Satu-äidillä vastuu pyykki- ja ruokahuollosta Joelin pyörähtäessä kotona. Kesäajaksi olemme lainanneet Antille ja Joelille "punaisen paholaisen" eli Hiacen pikkubussin veneiden ja muun omaisuuden kuljettamiseen paikasta toiseen. (Esan kanssa yhdessä hoidamme poikien lentokenttäkuljetuksia ja ehdimme siinä samalla näkemään kiireisiä poikiamme ja vaihtamaan kisakuulumiset.)

Ilolla ja ylpeydellä seurataan poikien määrätietoista kulkua kohti tavoitetta - kohti menestystä!

Tämän kaiken mahdollistaa suuri joukko eri alojen ihmisiä, jotka omalla panoksellaan edesauttaa poikia tavoitteen saavuttamisessa. Lämmin kiitos kaikille ja myötätuulta projektille Kouvolan Ummeljoelta!

 

Esa Kilpeläinen
Varainhankinta
+358 40 5150249
esa.kilpelainen@elisanet.fi
Yleismies "Jantunen"

Täytyy kyllä hattua nostaa kohtalaisen korkealle siitä, miten pojat ovat aloittaneet haastavan ja todella paljon uhrauksia vaativan lajin eli kilpasoudun.

Ihan alku eli ensimmäinen kosketus kilpaveneeseen syksyllä 2011 Vuoksella ei ihan vielä sujunut ”kuin römsöössä”. Istuminen todella kiikkerään kilpayksikköön ei todellakaan ollut lapsille sopivaa katseltavaa. Ja vielä vaappumisen lopuksi Antin pulahdus todella hyiseen Vuokseen (huh huh). Ei muuta kuin kuivaa päälle ja kohti kotia hakemaan uusia eväitä.

Seuraavan päivän aamuna kysyin Antilta: ”Vieläkö löytyy SISUA kokeilla olympiavenettä, vai oliko se tässä?” ”EI OLLU”. Okei, uusi yritys, uusi konsepti. Mentiin Sunilan Sisun soutuvajalle. Antin äiti Johanna, aikoinaan Sunilan Sisun väreissä soutanut, istui pariairokaksikkoon Antin kanssa ja heti rupesi sujumaan. (Tältä maineikkaalta vajalta, silloiselta Sunilan Soutajien vajalta, ovat alkaneet myös Antin vaari Aarno Teittisen ja Antin enon Pekka Teittisen soutu-urat.) Seuraavaksi Joelin kanssa sama homma. Sitten jo pojat kahdestaan veneeseen. Kun katselin poikien soutua siinä lahdella, tuli itselle aika hyvä olo. Siinä olisi jalo harrastus ja ei lopu haasteet ihan heti.

Mielestäni ylivoimaisesti paras ominaisuus pojissa on niin sanottu ”mitään pelkäämättömyys”.

 

 

Hannu Liekola
Tilin yhteyshenkilö
(Kouvolan Soutajat)
+358 50 4522140
hannu.liekola@anso.fi

Puuvenesoutua on pidetty kokeneiden kestävyysurhelijoiden temmellyskenttänä. Kaverit mursivat tämän myytin. Tietääkseni juuri 18 vuoden täysi-ikäisyyskynnyksen saavuttaneet "aloittelijat" eivät ole aikaisemmin mestaruuksia  puuvenesoudun avoimen sarjan  mestaruuskisoissa napanneet. Siirtyminen nopealla aikataululla olympialuokkaan oli oikea ratkaisu huomioiden se potentiaali, mikä kavereilla on.

Olen mukana auttamassa kaksikkoa kohti tavoitetta yhteyshenkilönä Kouvolan Soutajiin, hoidan seuran alla olevan tilin maksuliikenteen ja osallistun pienellä panoksella myös varainhankintaan. Pidän hyvänä ja tärkeänä sitä, että kaksikon taustajoukoissa on listassa olevien henkilöiden lisäksi kaksi toimivaa soutuseuraa.

Välillä tulee vastoinkäymisiä, lunta tupaan, huonoja vetoja, tappioita ym. Pitää käydä montusssa voidakseen kehittyä. Kukaan ei nouse huippu- urheilijaksi jatkuvassa nosteessa. Kavereiden fyysistä kehittymistä seuranneena tiedän, että kaksikko etenee vielä pitkälle. Tahtotila, motivaatio, sitoutuminen huippu-urheiluun ja taustat ovat sillä tasolla, että Rioon mennään!

Panu Soitso
Tilin yhteyshenkilö
(Nesteen Soutajat)
nesteensoutajat@luukku.com

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #002f6c; } a { color: #002f6c; } .radio i, .checkbox i { color: #002f6c; } .radio i:before { background-color: #002f6c; } .button, .btn-default { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .button:hover { color: #002f6c; } .page-header-top { background-color: #002f6c; } .page-header-bottom-alt { background-color: #002f6c; } .page-intro:after { background-color: #002f6c; } .page-intro:before { background-color: #002f6c; } .page-content-section-bg { background-color: #002f6c; } .page-content-section-bg:before { background-color: #002f6c; } .page-content-section-border { border-top-color: #002f6c; } .page-footer { background-color: #002f6c; } .block-head-1 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-head-1 i { background-color: #002f6c; } .block-head-2:after { background-color: #002f6c; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #002f6c; } .block-head-3 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-head-3 i:after { background-color: #002f6c; } .block-head-4:after { background-color: #002f6c; } .block-head-7 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-head-7:after { background-color: #002f6c; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #002f6c; } .main-search button { color: #002f6c; } .main-search button:after { background: #002f6c; } .main-nav li a { color: #002f6c; } .main-nav li a:before { background-color: #002f6c; } .main-nav li ul { background-color: #002f6c; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #002f6c; } .main-nav .switcher { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .main-nav .mega > div { background-color: #002f6c; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #002f6c; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #002f6c; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #002f6c; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #002f6c; } .main-nav li li a { color: #002f6c; } .main-nav li li a:hover { background-color: #002f6c; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #002f6c; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #002f6c; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #002f6c; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #002f6c; border-bottom-color: 1px solid #002f6c; } .slider-revolution .button-my { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #002f6c; } .pagination-1 a:hover { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .pagination-2 a:hover { color: #002f6c; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #002f6c; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #002f6c; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #002f6c; } .pagination-4 a:hover { border-color: #002f6c; } .pagination-4 .active { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .pagination-5 a { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-benefits div:hover { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-benefits i { color: #002f6c; } .block-benefits-2 li i { color: #002f6c; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #002f6c; } .block-benefits-3 i { color: #002f6c; } .block-about .button { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-about .button:hover { background: #002f6c; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-about-2 .bar { background: #002f6c; } .block-about-2 .value { color: #002f6c; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #002f6c; } .block-mission .year { background: #002f6c; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #002f6c; } .block-recent-works ol li:hover { color: #002f6c; } .block-recent-works ol .active { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-recent-works .description { background: #002f6c; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-recent-works-4:before { background: #002f6c; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #002f6c; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-recent-works-6 a:before { background: #002f6c; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #002f6c; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #002f6c; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #002f6c; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #002f6c; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #002f6c; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #002f6c; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #002f6c; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-8 li a { background: #002f6c; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #002f6c; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #002f6c; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #002f6c; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-services li a { border-color: #002f6c; } .block-services li a:hover { background-color: #002f6c; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #002f6c; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #002f6c; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #002f6c; } .block-services-3 li a:before { background: #002f6c; box-shadow: inset 0 0 0 2px #002f6c; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #002f6c; } .block-services-4 li a { border-color: #002f6c; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #002f6c; } .block-services-5 li i { color: #002f6c; } .block-services-5 li i:hover { background: #002f6c; } .block-services-6 h3 span { color: #002f6c; } .block-services-6 li a { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-services-6 li a:hover { color: #002f6c; } .block-services-7 .info i { background: #002f6c; } .block-services-7 .carousel .active { background: #002f6c; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-pricing dt { color: #002f6c; } .block-pricing .price:before { background: #002f6c; } .block-pricing li:hover .inner { background: #002f6c; } .block-pricing li:hover .button { color: #002f6c; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #002f6c; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #002f6c; } .block-pricing-2 dt { color: #002f6c; } .block-pricing-2 .price { background: #002f6c; } .block-pricing-2 .button { color: #002f6c; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #002f6c; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #002f6c; } .block-progress li i { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-team-2 .icons a { color: #002f6c; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-team-3 .icons a { color: #002f6c; } .block-team-3 .info h3 { color: #002f6c; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #002f6c; } .block-team-list .icons a:hover { color: #002f6c; } .block-team-list .icons a:before { background: #002f6c; } .block-team-list .skills { border-top-color: #002f6c; border-bottom-color: #002f6c; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-skills i:before { background-color: #002f6c; } .block-skills .bar { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-skills-2 i:before { background-color: #002f6c; } .block-skills-2 .bar { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-capabilities h3 { color: #002f6c; } .block-capabilities-2 h3 { color: #002f6c; } .block-recent-posts .info { background-color: #002f6c; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #002f6c; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-list .link { background: #002f6c; } .block-blog-list .date:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #002f6c; } .block-blog-list .zoom { background-color: #002f6c; } .block-blog-grid .link { background: #002f6c; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #002f6c; } .block-blog-grid .zoom { color: #002f6c; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #002f6c; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-blog-details .share a:hover { color: #002f6c; } .block-blog-details .about:before { background: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #002f6c; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #002f6c; } .block-catalog-grid .badge { background: #002f6c; } .block-catalog-grid .price { color: #002f6c; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #002f6c;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #002f6c; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #002f6c; } .block-catalog-list .price { color: #002f6c; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #002f6c;; } .block-product-details .price { color: #002f6c; } .block-product-details .button-alt { color: #002f6c; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #002f6c; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #002f6c; box-shadow: 0 0 0 2px #002f6c; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #002f6c; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-product-tabs .head .active { color: #002f6c; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #002f6c; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-shopping-cart .price { color: #002f6c; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #002f6c; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #002f6c; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #002f6c; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #002f6c; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #002f6c; } .block-checkout-order td:last-child { color: #002f6c; } .block-checkout-payment label { color: #002f6c; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #002f6c; } .block-pasteboard:before { background: #002f6c; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #002f6c; } .block-map-3 .block-head { color: #002f6c; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #002f6c; } .block-contacts ul .active { color: #002f6c; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #002f6c; } .block-contacts ol { border-top-color: #002f6c; } .block-contacts ol li { color: #002f6c; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #002f6c; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #002f6c; } .block-not-found h3 { color: #002f6c; } .block-not-found .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #002f6c; } .block-not-found-2 .button { color: #002f6c; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #002f6c; } .block-coming-soon li:before { background-color: #002f6c; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #002f6c; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #002f6c; } .widget-top-posts a:hover { color: #002f6c; } .widget-text hr { border-top-color: #002f6c; } .widget-text em { color: #002f6c; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #002f6c; } .widget-tags a:hover { color: #002f6c; } .widget-categories-filter a:hover { color: #002f6c; } .widget-categories-filter .active { color: #002f6c; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #002f6c; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #002f6c; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #002f6c; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #002f6c; } .widget-top-products .pic i { background-color: #002f6c; } .main-nav ul { background-color: #002f6c; }