Yhteistyökumppanit
finnishpair

Hoitamalla terveyttä - vältyt hoitamasta sairautta. - finnishpair

 

A. Vogel Oy:n toiminta-ajatukseen kuuluu opastaa ihmisiä kokonaisvaltaiseen itsehoitoon ja terveyteen luonnonmukaisesti, Alfred Vogelin periaatteita noudattaen.

"Vogel -hyvää oloa luonnollisesti!"

 

http://www.vogel.fi/

 

Apteq-tuotteet kehitetään Suomessa uusimpien tutkimusten, alan asiantuntijoiden suositusten ja kuluttajapalautteen perusteella.

Sinun, minun, meidän kaikkien suomalaisten terveydeksi, Apteq.

 

www.apteq.fi

Vararengasravintolat Oy:lle kuuluu yhteensä kuusi kuopiolaisravintolaa, jonka johtotähtenä voisi pitää uudistunutta Introa. Muut ravintolat ovat Henry´s Pub, Ale Pupi, Passion Club, Albatrossi ja Gloria.

 

http://www.vararengasravintolat.fi/

Jatke on koko Etelä-Suomen alueella toimiva rakennuskonserni, jonka osaamista ovat niin asuntotuotanto, saneeraus, toimitilarakentaminen kuin kiinteistökehityskin. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli yli 130 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 280 rakennusalan ammattilaista. Toimipisteet sijaitseva Helsingissä, Hyvinkäällä, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Porissa, Tampereella ja Turussa.

http://www.jatke.fi/

Kauan odotettu ja uudistettu Intro avannut ovensa. Visiomme on tuoda uudenlaista, raikasta ilmettä ja parantaa jo ennestään upeaa kuopiolaista ravintolaelämää. Uunituore Intro on valoisa, fressi ja moderni.

 

http://www.ravintolaintro.fi/

 

Marc-Oliver Klages (MOK) offers high quality private coaching, also virtual one. MOK has versatile and long experience in rowing with top rowers of Europe, USA, New Zealand and Australia.

http://www.mok-rowing.eu

 

 

ZeroPoint-kompressiovaatteet estävät lihaskramppeja edistävät palautumista,
parantavat suorituskykyä sekä ehkäisevät lihasvammoja. Kompressiovaatteet
ovat apuna myös matkustaessa, sillä ne poistavat turvotusta.

 

www.zpcompression.com

INSINÖÖRITOIMISTO
Sukellus-Kotka Oy

On vuonna 1978 perustettu, ammattisukellukseen ja vedenalaisten rakenteiden tarkastukseen, korjaukseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut perheyritys.
www.sukellus-kotka.com

Quiske Oy:n Rowing Performance-järjestelmä auttaa soututekniikan kehittämisessä sekä vesillä että sisäsoudussa. www.rowingperformance.com 

Kotkan Lihatukku tarjoaa maistuvia kotimaisia lihaherkkuja kymenlaaksolaisiin ruokapöytiin!
www.kotkanlihatukku.fi

Umacon Oy on teollisuuspurun rautainen ammattilainen Suomessa. Yritys tekee teollisuuden kone- ja rakennuspurkutöitä sekä erilaisia metalli-, betoni- ja tiilirakenteiden purkutöitä koko Suomessa ja on ollut mukana myös kansainvälisissä projekteissa. Purkupaketti sisältää purku-urakan suunnittelun, toteutuksen ja purusta syntyvän jätteen kierrätyksen. http://www.umacon.fi/

 

Heti Helpompi hengittää. Jos henki ei kulje, WellO2 auttaa heti. Se avaa keuhkoputkia, puhdistaa keuhkoja ja vähentää hengitystieärsytystä. Säännöllinen käyttö vahvistaa keuhkoja.
WellO2 on uudentyyppinen hengitysterapialaite, joka perustuu vastusteiseen höyryhengitykseen eli Wellohengitykseen.
www.wello2.com

Nummen Pyörä toteuttaa toiveesi pyöräilystä 80 vuoden kokemuksella. Ammattitaitoinen ja hyvin palveleva henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan pyörän! Tule koeajamaan eri vaihtoehdot ja löydä oma suosikkisi.

 

http://www.nummenpyora.fi/

Australiassa toimiva Croker Oars on kansainvälinen soutuvälineiden valmistusta ja kauppaa harjoittava yritys. Airot ovat yrityksen huipputuote.   

 

http://www.crokeroars.com/

Olemme Hunajainen SAM. Perheyrityksemme on palvellut hunajanystäviä jo yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan. Toimintamme perustana on rakkaus hunajaan ja teemme kovasti töitä suomalaisen hunajakulttuurin kehittämiseksi.

Kehitämme uusia hunajatuotteita ja luomme jatkuvasti uusia hunajareseptejä yhteistyössä ravintola-alan huippuammattilaisten kanssa.

http://www.hunajainensam.fi

 

 

Heart2Save on Joelin opiskelukaupungissa Kuopiossa yliopistollisen sairaalan ja Itä-Suomen yliopiston tutkimusyhteistyöstä syntynyt Start-up yritys. Olemme kehittänyt tuotteen, jolla EKG voidaan ottaa luotettavasti sekä saada siitä tulkinta helposti ja nopeasti, jopa kotona! Visiomme on estää aivohalvauksia tuomalla rytmihäiriöiden tunnistus jokaisen ulottuville.
www.heart2save.com
 

 

Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki aina vuodesta 1994 lähtien. Kastellin tarjoama, yksilölliset tarpeet huomioiva palvelukokonaisuus miellyttää omakotirakentajia. Kastellilla on Suomen laajimmat ja monipuolisimmat valmistalot ja talopaketit.

 

http://www.kastelli.fi/

Liikuntakeskus Kunnonsali Oy tarjoaa monipuolisen ryhmäliikuntatarjonnan ja monipuolisen kuntosalin kattavine lisäpalveluineen. Miellyttävän liikuntaelämyksen täydentää rento ilmapiiri. Kunnonsali valittiin vuonna 2014 parhaaksi palveluntarjoajaksi kuluttajapalveluiden sarjassa.

 

http://www.kunnonsali.fi/

SPORTO is Finnish expert organization specialized on injury prevention, rehabilitation, performance enhancement and monitoring the athletes by utilizing the latest and scientifically proven technologies.

www.sporto.fi

Elementit-E Oy on kouvolalainen perheyritys, joka on erikoistunut toimittamaan tehdasvalmisteisia aitoja puurakennuksia, kuten kouluja, päiväkoteja ja palvelurakennuksia erityisesti julkisen sektorin ja yritysten tilatarpeisiin.  Rakennamme tiloja arjen elämyksille!

www.elementit.fi

Modyfix automaalaamo avasi ovensa elokuussa 2010.  Yritys löytyy Porvoosta Kevätkummun Yritysalueelta, Yrittäjäkatu 14. Automaalarilla on takanaan 20:n vuoden kokemus automaalauksesta sekä yksityissektorilta että yritys maailmasta.

 

https://www.modyfix.com/

Olemme teollisuusventtiileihin ja prosessiautomaation kenttälaitteisiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Vuonna 1982 perustettuun yritykseemme on kertynyt suuri määrä asiantuntemusta, jonka tarjoamme käyttöösi tuotteidemme lisäksi.

 

http://www.konwell.fi/

Cadnet tarjoaa laajan valikoiman suunnittelu-, paino-, tulostus- ja kaiverruspalveluja. Digitaalinen painojärjestelmä takaa laadukkaan lopputuloksen kustannustehokkaasti määrästä riippumatta. Tuotamme näyttäviä painotuotteita : esitteitä, julisteet, käyntikortit, kirjoja ja paljon muuta. Ja tietysti asiakkaan toivomusten mukaan. 

 

http://www.cadnet.fi/

Herkkules Grilliravintola Porvoon Moottoritiellä!
Syötävää oikeille ihmisille! Sopivat annokset, eikä hintakaan paha. Kahvee on JuhlaMokka eli aina hyvää, ja ruoka-annokset riittävän isoja. Salaattiannoksistakin löytyy kokoa isoillekkin miehille.

www.herkkules.com

 

 

Tmi Hannu Liekola on erikoistunut soututarvikkeiden valmistukseen ja jälleenmyyntiin. Pienveneiden airot on uusin  soututarvikkeiden tuote. Tuotteisiin kuuluvat myös  Squeezyn urheiluravinteet  ja Compren säärystimet.

 

http://www.liekola.com/

Legendaarinen Veikon Kone on suomalainen raskaansarjan kodintekniikkayrittäjäketju. Suomen suurinta  ja asiantuntevinta kodintekniikkaketjua edustaa Kuusankoskella toimiva Hannu Rieppolan liike.  Palvelu, ammattitaito, laatutuotteet, oikea hinta ja pilke silmäkulmassa - siitä Veikon kone  tunnetaan. Lähes joka puolella Suomea.

 

http://www.veikonkone.fi/

 

 

 

P & P Betonilattiat Oy suorittaa betonilattiatyöt 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimimme Luumäeltä käsin koko Etelä-Suomessa: pääasiassa Haminan, Kotkan, Mikkelin, Imatran ja Lahden seudulla.

Ensisijaisen tärkeää meille on laadukas työnjälki ja asiakkaan tyytyväisyys.

 

http://www.ppbetonilattiat.com/

Rakennusliike Tommola Ky on kotkalainen perheyritys, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1967. Toimialaan sisältyy rakennusurakointi (asuintalot, teollisuusrakennukset, liike- ja toimistotilat), korjausrakentaminen/purkutyöt, KVR -rakentaminen sekä rakennus- ja rakennesuunnittelu. Yrityksen palveluksessa on vain kotimaista ammattitaitoista työvoimaa.

 

http://www.rakennusliiketommola.fi/

Säännöllisesti huollettu auto takaa nautinnolliset kilometrit ja pidentää autosi ikää. Haminan Autohuolto Oy:stä saat kaikki Toyota-huoltopalvelut. Yritys tekee myös rengastyöt, kiveniskemäkorjaukset sekä erityistä tarkkuutta vaativat ilmastointilaitehuollot. Toyota-huoltosi on myös täyden palvelun rengasliike. 

 

http://www.haminan-autohuolto.fi/

Loopy on täyden palvelun ohjelmistoyritys, joka toteuttaa verkkopalvelut, -kaupat ja sivustot tarpeidesi mukaan.

 

www.loopy.fi

input:focus, select:focus, textarea:focus { border-color: #002f6c; } a { color: #002f6c; } .radio i, .checkbox i { color: #002f6c; } .radio i:before { background-color: #002f6c; } .button, .btn-default { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .button:hover { color: #002f6c; } .page-header-top { background-color: #002f6c; } .page-header-bottom-alt { background-color: #002f6c; } .page-intro:after { background-color: #002f6c; } .page-intro:before { background-color: #002f6c; } .page-content-section-bg { background-color: #002f6c; } .page-content-section-bg:before { background-color: #002f6c; } .page-content-section-border { border-top-color: #002f6c; } .page-footer { background-color: #002f6c; } .block-head-1 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-head-1 i { background-color: #002f6c; } .block-head-2:after { background-color: #002f6c; } .block-head-2 i:after, .block-head-2 i:before { background-color: #002f6c; } .block-head-3 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-head-3 i:after { background-color: #002f6c; } .block-head-4:after { background-color: #002f6c; } .block-head-7 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-head-7:after { background-color: #002f6c; } .page-content-section-bg .block-head-3 i { color: #002f6c; } .main-search button { color: #002f6c; } .main-search button:after { background: #002f6c; } .main-nav li a { color: #002f6c; } .main-nav li a:before { background-color: #002f6c; } .main-nav li ul { background-color: #002f6c; } .main-nav li li:hover > a, .main-nav li li.active > a, #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit:hover, .block-product-details .add-wishlist .button-alt:hover, .block-product-details-2 .add-wishlist .button-alt:hover { color: #002f6c; } .main-nav .switcher { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .main-nav .mega > div { background-color: #002f6c; } #block-newsletter-newsletter-subscribe .form-submit, .btn-primary:hover, .btn-primary:focus, .btn-primary:active { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .art-portfolio ol li.active, .ui-slider-horizontal .ui-slider-handle, .ui-slider-horizontal .ui-slider-range, .btn-primary.link { background-color: #002f6c; } .btn-primary, .button:hover, .btn-default:hover, .btn-default:focus, .btn-default:active { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .btn-primary.link:hover, .btn-primary.link:focus, .btn-primary.link:active { color: #002f6c; } } @media screen and (max-width: 767px) { /* phone */ .main-nav ul { background-color: #002f6c; } .main-nav li a { color: #ecf0f1; } .main-nav li ul { background: #e9e9e9; } .main-nav li li { border-top-color: #002f6c; } .main-nav li li a { color: #002f6c; } .main-nav li li a:hover { background-color: #002f6c; color: #fff; } .main-nav li li ul { border-top-color: #002f6c; } .main-nav .mega ul li { border-top-color: #002f6c; } } .slider-revolution .fa:after { background-color: #002f6c; } .slider-revolution .title { border-top-color: 1px solid #002f6c; border-bottom-color: 1px solid #002f6c; } .slider-revolution .button-my { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .slider-revolution .button-my:hover { color: #002f6c; } .pagination-1 a:hover { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .pagination-1 .active, .pagination-1 .active:hover { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .pagination-2 a:hover { color: #002f6c; } .pagination-2 .active, .pagination-2 .active:hover { background: #002f6c; } .pagination-3 a:before { box-shadow: inset 0 0 0 1px #002f6c; } .pagination-3 .active:before, .pagination-3 .active:hover:before { background: #002f6c; } .pagination-4 a:hover { border-color: #002f6c; } .pagination-4 .active { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .pagination-5 a { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-benefits div:hover { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-benefits i { color: #002f6c; } .block-benefits-2 li i { color: #002f6c; } .block-benefits-2 .tabs a:hover { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-benefits-2 .tabs .active a, .block-benefits-2 .tabs .active a:hover { color: #002f6c; } .block-benefits-3 i { color: #002f6c; } .block-about .button { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-about .button:hover { background: #002f6c; color: #ecf0f1; } .block-about .owl-prev:hover, .block-about .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-about-2 .bar { background: #002f6c; } .block-about-2 .value { color: #002f6c; } .block-about-4 .owl-pagination div { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-about-5 .owl-prev, .block-about-5 .owl-next { display: inline-block; border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-about-5 .owl-prev:hover, .block-about-5 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-about-6 .icons a:hover { color: #002f6c; } .block-mission .year { background: #002f6c; } .block-mission .years a:after { border-bottom-color: #002f6c; } .block-recent-works ol li:hover { color: #002f6c; } .block-recent-works ol .active { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-recent-works .description { background: #002f6c; } .block-recent-works .description:before { border-right-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 h3 { border-top-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 .link { border-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 .fancybox { background-color: #002f6c; } .block-recent-works-3 .owl-pagination div { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-recent-works-4:before { background: #002f6c; } .block-recent-works-4 .fancybox { background: #002f6c; } .block-recent-works-4 .owl-prev:hover, .block-recent-works-4 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-recent-works-6 a:before { background: #002f6c; } .block-recent-works-6 .owl-prev, .block-recent-works-6 .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-recent-works-6 .owl-prev:hover, .block-recent-works-6 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio ol li.active { border-bottom-color: #002f6c; } .block-portfolio ul .pic span:after, .block-portfolio ul .pic span:before { background: #002f6c; } .block-portfolio ul .pic span i { color: #002f6c; } .block-portfolio-2 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-2 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-2 ul .pic:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-2 ul .pic a { background: #002f6c; } .block-portfolio-2 ul .pic a:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-3 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-3 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-4 h3 { border-top-color: #002f6c; } .block-portfolio-4 .link { border-color: #002f6c; } .block-portfolio-4 .fancybox { background: #002f6c; } .block-portfolio-5 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-5 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-5 .info:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-6 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-6 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-6 ul a:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-7 ol li:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-7 ol li.active { background: #002f6c; } .block-portfolio-7 ul li:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-7 ul a:hover { color: #002f6c; } .block-portfolio-8 li div:before { background: #002f6c; } .block-portfolio-8 li a { background: #002f6c; } .block-clients .owl-prev, .block-clients .owl-next { color: #002f6c; } .block-testimonials-3 .carousel h3 { border-bottom-color: #002f6c; } .block-testimonials-3 .owl-pagination div { border-color: #002f6c; } .block-testimonials-3 .owl-pagination .active { background: #002f6c; } .block-testimonials-4 .owl-prev, .block-testimonials-4 .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-testimonials-4 .owl-prev:hover, .block-testimonials-4 .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-services li a { border-color: #002f6c; } .block-services li a:hover { background-color: #002f6c; } .block-services-2 li a:hover { background: none; } .block-services-2 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #002f6c; } .block-services-2 li a:hover:after { background-color: #002f6c; } .block-services-3 li a:hover { background: none; } .block-services-3 li a:after { box-shadow: inset 0 0 0 2px #002f6c; } .block-services-3 li a:before { background: #002f6c; box-shadow: inset 0 0 0 2px #002f6c; } .block-services-3 li a:hover:after { background-color: #002f6c; } .block-services-4 li a { border-color: #002f6c; } .block-services-4 li a:hover { background-color: #002f6c; } .block-services-5 li i { color: #002f6c; } .block-services-5 li i:hover { background: #002f6c; } .block-services-6 h3 span { color: #002f6c; } .block-services-6 li a { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-services-6 li a:hover { color: #002f6c; } .block-services-7 .info i { background: #002f6c; } .block-services-7 .carousel .active { background: #002f6c; } .block-services-7 .carousel .owl-prev, .block-services-7 .carousel .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-services-7 .carousel .owl-prev:hover, .block-services-7 .carousel .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-pricing dt { color: #002f6c; } .block-pricing .price:before { background: #002f6c; } .block-pricing li:hover .inner { background: #002f6c; } .block-pricing li:hover .button { color: #002f6c; } .block-pricing li:hover .button:hover { background: #002f6c; } .page-content-section .block-pricing .inner { box-shadow: 0 0 0 1px #002f6c; } .block-pricing-2 dt { color: #002f6c; } .block-pricing-2 .price { background: #002f6c; } .block-pricing-2 .button { color: #002f6c; } .block-pricing-2 li:hover .inner { background: #002f6c; } .block-pricing-2 li:hover .button:hover { background: #002f6c; } .block-progress li i { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-team-2 .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-team-2 .icons a { color: #002f6c; } .block-team-3 .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-team-3 .icons a { color: #002f6c; } .block-team-3 .info h3 { color: #002f6c; } .block-team-list .pic span:after { background-color: #002f6c; } .block-team-list .icons a:hover { color: #002f6c; } .block-team-list .icons a:before { background: #002f6c; } .block-team-list .skills { border-top-color: #002f6c; border-bottom-color: #002f6c; } .block-team-grid .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-skills i:before { background-color: #002f6c; } .block-skills .bar { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-skills-2 i:before { background-color: #002f6c; } .block-skills-2 .bar { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-capabilities h3 { color: #002f6c; } .block-capabilities-2 h3 { color: #002f6c; } .block-recent-posts .info { background-color: #002f6c; } .block-recent-posts-2:before { background-color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 li .button { color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 li .button:hover { background-color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 .button-more { color: #002f6c; } .block-recent-posts-2 .button-more:hover { background-color: #002f6c; } .block-featured-posts .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-list .link { background: #002f6c; } .block-blog-list .date:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-list .date-alt { background-color: #002f6c; } .block-blog-list .zoom { background-color: #002f6c; } .block-blog-grid .link { background: #002f6c; } .block-blog-grid .date:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-grid .pic:hover .date { color: #002f6c; } .block-blog-grid .zoom { color: #002f6c; } .block-blog-details .date:before, .block-blog-details .reply:before, .block-blog-details .type:before { background-color: #002f6c; } .block-blog-details .date-alt { background-color: #002f6c; } .block-blog-details .share a:before { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-blog-details .share a:hover { color: #002f6c; } .block-blog-details .about:before { background: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .view a:hover { border-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .view .active, .block-catalog-toolbar .view .active:hover { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .direction { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-catalog-toolbar .direction:hover { color: #002f6c; } .block-catalog-grid .pic:before { background: #002f6c; } .block-catalog-grid .badge { background: #002f6c; } .block-catalog-grid .price { color: #002f6c; } .block-catalog-grid .owl-prev, .block-catalog-grid .owl-next { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-catalog-grid .owl-prev:hover, .block-catalog-grid .owl-next:hover { color: #002f6c;; } .block-catalog-list .pic:after { background-color: #002f6c; } .block-catalog-list .badge:before { background-color: #002f6c; } .block-catalog-list .price { color: #002f6c; } .block-catalog-list .owl-prev, .block-catalog-list .owl-next { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-catalog-list .owl-prev:hover, .block-catalog-list .owl-next:hover { color: #002f6c;; } .block-product-details .price { color: #002f6c; } .block-product-details .button-alt { color: #002f6c; } .block-product-details-2 .button-alt { color: #002f6c; } .block-product-details-2 .share a:before { background-color: #002f6c; box-shadow: 0 0 0 2px #002f6c; } .block-product-details-2 .share a:hover { color: #002f6c; } .block-product-info .owl-prev, .block-product-info .owl-next { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-product-info .owl-prev:hover, .block-product-info .owl-next:hover { color: #002f6c; } .block-product-tabs .head .active { color: #002f6c; } .block-product-tabs .head .active:before { border-top-color: #002f6c; } .block-shopping-cart th { border-top-color: #002f6c; color: #002f6c; } .block-shopping-cart .price { color: #002f6c; } .block-shopping-cart .remove { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-shopping-cart .remove:hover { color: #002f6c; } .block-shopping-cart .quantity a { color: #002f6c; } .block-shopping-cart .empty td { border-bottom-color: #002f6c; } .block-shopping-cart-totals dd { color: #002f6c; } .block-shopping-cart-totals .button-alt { color: #002f6c; } .block-checkout-order td:last-child { color: #002f6c; } .block-checkout-payment label { color: #002f6c; } .block-welcome .icons i:after { border-color: #002f6c; background: #002f6c; } .block-welcome .icons a:hover i { color: #002f6c; } .block-pasteboard:before { background: #002f6c; } .block-pasteboard .icons a:hover { color: #002f6c; } .block-map-3 .block-head { color: #002f6c; } .block-contacts ul li:after, .block-contacts ul li:before { border-color: #002f6c; background-color: #002f6c; } .block-contacts ul li:before { background-color: #fff; } .block-contacts ul li span { border-bottom-color: #002f6c; } .block-contacts ul .active { color: #002f6c; } .block-contacts ul .active:before { background-color: #002f6c; } .block-contacts ol { border-top-color: #002f6c; } .block-contacts ol li { color: #002f6c; } .block-contacts ol li i:after { background-color: #002f6c; } .block-feedback .message i, .block-feedback-2 .message i { color: #002f6c; } .block-not-found h3 { color: #002f6c; } .block-not-found .pic:before { background-color: #002f6c; } .block-not-found .pic div:before { background-color: #002f6c; } .block-not-found-2 .button { color: #002f6c; } .block-not-found-2 .button:hover { background: #002f6c; } .block-coming-soon li:before { background-color: #002f6c; } .block-coming-soon-2 li:after { background-color: #002f6c; } .widget-categories a:hover, .widget-categories a.active { color: #002f6c; } .widget-top-posts a:hover { color: #002f6c; } .widget-text hr { border-top-color: #002f6c; } .widget-text em { color: #002f6c; } .widget-archive a:hover, .widget-archive a.active { color: #002f6c; } .widget-tags a:hover { color: #002f6c; } .widget-categories-filter a:hover { color: #002f6c; } .widget-categories-filter .active { color: #002f6c; } .widget-categories-filter .active span { background-color: #002f6c; } .widget-price-filter .ui-slider-range { background-color: #002f6c; } .widget-price-filter .ui-slider-handle { background-color: #002f6c; } .widget-color-filter .active:before { border-color: #002f6c; } .widget-top-products .pic i { background-color: #002f6c; } .main-nav ul { background-color: #002f6c; }